Fra drøm til virkelighed

Når man bygger nyt hus, er der meget der skal overvejes. Størrelsen på huset, antallet af værelser, beliggenhed, materialer og meget, meget mere. Hos Karlsen Byg har vi mange års erfaring, der gør at vi kan omsætte jeres drømme og behov til et byggeri, der bliver til mere end blot et hus. Det bliver et hjem, der fungerer. I dag og i mange år fremover.

 

Ikke et typehusfirma

Alle har forskellige ønsker og behov, og derfor er hvert hus noget for sig. Vi starter fra bunden med at tegne de store streger, og i fællesskab går vi gradvist mere og mere ned i detaljen. I kan følge byggeriet fra sidelinjen, eller selv deltage i dele af det, og er på nærmeste hold vidner til at jeres nye hjem tager form.

 

Kvalitet i detaljen

Vi bygger ikke huse på samlebånd. Vi samarbejder kun med lokale håndværkere vi kender godt, og gennem hele byggeriet har vi fingeren på pulsen. Vi sikrer at jeres hus bygges af de rigtige materialer, og vi håndbygger selv vinduer og døre på eget værksted, og vi står således inde for selv den mindste detalje af jeres hjem.

 

SE HUSBYGGERIER I VORES GALLERI >>