Døre og Vinduer fra egen fabrik

Når du skal bygge nyt - eller renovere noget gammelt - er det vigtigt at du vælger de helt rigtige vinduer. Nogle gange ønsker man noget helt specielt til sit nye hus, og nogle gange passer vinduer i standardmål ikke i et ældre hus. Derfor kan vi håndbygge kvalitetsvinduer efter præcist de ønsker, du måtte have, og uden urimeligt lange leveringstider.
 

Styr på energien

I nybyggeri stilles der skrappe krav til energibesparende vinduer, men besparelsen ved gode vinduer er ikke mindre i et ældre hus. En investering i nye vinduer kan ofte tjenes ind igen på ganske få år, og man slipper for ubehageligheder som utætheder og træk. Ofte kan gamle, trætte vinduer endda repareres, for eksempel hvis det blot er ruden der er utæt, eller hvis en tætningsliste trænger til udskiftning.
 

Erfarne håndværkere

Vores tømrere og snedkere kender døre og vinduer ud og ind. Vi har gennem flere år bygget vinduer til småt og stort, og har du brug for det, står vi klar med inspiration og ideer. Vinduer kan produceres i forskellige træsorter, og da vi har egne - og topmoderne - malefaciliteter, kan vinduer og døre leveres i præcis den farve, du ønsker.
 

Se døre og vinduer i vores galleri >>